Anasayfa  |   İletişim  | EN
Edebiyat Fakültesi
YÖK ATLAS
Türk Dili ve Edebiyatı % 100 Burslu
Türk Dili ve Edebiyatı % 50 Burslu
Türk Dili ve Edebiyatı % 25 Burslu
Tarih % 100 Burslu
Tarih % 50 Burslu
Tarih % 25 Burslu
Psikoloji % 100 Burslu
Psikoloji % 50 Burslu
Psikoloji % 25 Burslu
Psikoloji
Bilim Tarihi (Tam Burslu)
  YÖK ATLAS
Bize Ulaşın
Mesajınız
Bize Ulaşın
FSMVÜ | Türk Mutfağında Helva ve Helva Kültürü
Türk Mutfağında Helva ve Helva Kültürü

Asırlardır hem sevinçli hem üzüntülü anların ortağı oldu. Kâh düğün tatlısı olarak pişirildi, kâh bir cenazenin ardından eşe dosta dağıtıldı. Türk mutfağının geleneksel tatlarından biri olan helva, tadının yanında bu kez toplumsal anlamlarıyla da konuşulacak.

Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün organize ettiği “Türk Mutfağında Helva ve Helva Kültürü” programı, farklı üniversitelerden akademisyenlerin katılımıyla düzenlenecek.   

Etkinlik Türü : Diğer
Yer : Üsküdar (Atik Valide) Yerleşkesi
Tarih : 09 Mayıs 2018
Saat : 13:00


Kurumsal
E-Posta
İnsan
Kaynakları
SKS
FSM
Otomasyon
International Relations
FSM SEM
ALUTEAM
KURAM
FSM
TÜMER
Kariyer
Merkezi